Troia için pasta kestiler

İstanbul Offroad Kulübü (İsoff), 10-11 Aralık’ta Riva’da düzenlediği Edip Yaşar Kurtoğlu Extreme Kupası’nı tamamladıktan iki gün sonra, Seyrantepe’deki kulüp lokalinde geleneksel bir Salı akşamı toplantısında kulübün yönetim kurulu ile kulüp üyeleri bir araya geldiler. Hem son yarışın kritize edilip değerlendirildiği gecenin sonunda ise yönetimin üyelere bir de sürprizi vardı. Geçen hafta sonunda bir basın açıklamasıyla kamuoyu ile paylaşılan bir büyük İsoff başarısını yöneticiler üyeler ile birlikte pasta keserek İsoff ailesi ile birlikte kutladılar. 2023 FIA Avrupa Baja Kupası’nın 5’nci ve son ayağı olarak resmi takvimde ve kulübün istediği tarihte resmen ilan edilen Baja Troia Türkiye yarışının sembolize edildiği pasta, alkışlar altında kesilerek üyelere dağıtıldı. Pasta kesimi öncesi bir konuşma yapan kulüp başkanı Kubilay Tüfekçi, “bu başarıda emeği olan tüm kulüp üyelerine ve görev alanlara teşekkür etti”. Tüfekçi’nin konuşmasından sonra, pastanın üzerine yarışın 6’ncı kez düzenlenecek olmasına istinaden yakılan altı mum, kulübün başarılarında emekleri bulunan iki bayan üyesi; medya sorumlusu Ayşin Uysal ile son Baja Troia Türkiye yarışının direktörü Özlem Mestçi, yönetim kurulu ve geceye katılan üyelerin yoğun alkışları altında pastanın mumlarını söndürdüler. Daha sonra da Baja Troia Türkiye yarışının bir önceki yarışma direktörü ve parkur çalışmalarında yoğun emeği bulunan Selahattin Toper, üyelerden gelen isteği kırmadı ve pastayı kesti. Daha sonra dilimlenerek geceye katılanlara dağıtılan pastanın tadını iştahla ve keyifle tadan kulüp üyeleri, geleneksel bir Salı gecesini daha yine keyifli ama bu kez fazladan gururla kapatarak geceyi tamamladılar. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul 14 Aralık 2022 : 22.45

Yorum yaz

SON HABER BAŞLIKLARI

Oturum aç

Go To Top